Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Nokia 3.1 Plus 32 GB nyt 129 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Nokia 3.1 Plus 32 GB nyt 129 euroa
HMD Globalilta löytyy monia edullisia Nokia-puhelimia. Nokia 3.1 Plus tarjoaa 129 eurolla muun muassa sormenjälkilukijan, Android 9 Pie -käyttöjärjestelmän ja 6" HD+ -näytön.

Nokia 3.1 Plus hinta nyt 129 euroa. Viime aikoina puhelinta on myyty 149 eurolla, joten siihen nähden tämä ei ole suurin tarjous. Tämä on kuitenkin hyvä vaihtoehto, jos olet etsimässä edullista puhelinta.

Nokia 3.1 Plus tuli myyntiin Suomessa maaliskuussa 2019. Puhelin kuuluu Android One -ohjelmaan, joten se saa vähintään kahden vuoden ajan päivityksiä käyttöjärjestelmään ja kolmen vuoden päivityksiä tietoturvaan. Puhelimessa on siis tällä hetkellä Android 9 -käyttöjärjestelmä.

HD+ -näytöllä on kokoa 6". Takaa löytyy kaksi kameraa sekä sormenjälkitunnistin. Suorituskyvystä vastaa MediaTekin Helio P22 -piiri, keskusmuistia on 3 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 32 gigatavua. Puhelimessa on muistikorttipaikka. Akun kapasiteetti on 3500 mAh.


Puhelimessa on 3.5 mm kuulokeliitin ja micro-USB -portti.

Päivän diili

Nokia 3.1 Plus, hinta 129 euroa.

Tarjous löytyy Gigantilta ja on voimassa su 11.8. asti. Puhelimelle saa myös ilmaisen toimituksen.

Katso myös:
Uusia Nokia-puhelimia tulossa.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja