Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Sony Xperia 10 nyt 222 euroa - säästä 77 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Sony Xperia 10 nyt 222 euroa - säästä 77 euroa
Sonylla ei ole mennyt kovin vahvasti mobiilipuolella viime aikoina. Tästä syystä Sony yrittää erottua puhelimien kohdalla näytöillä. Sony käyttää uusissa puhelimissa 21:9 -kuvasuhteen näyttöjä.

Sony Xperia 10 nyt 222 euroa. Tämä on alin hinta, jolla puhelinta on myyty tähän mennessä. Tällä hinnalla Sony Xperia kilpailee muun muassa Galaxy A40:n ja Honor 20 Liten kanssa.

Sony Xperia 10 näytön kuvasuhde on 21:9 eli se sopii elokuvien katseluun ja kahden sovelluksen samanaikaiseen käyttöön paremmin kuin muut puhelimet. Näytön koko on 6 tuumaa Full HD+ resoluutiolla, mutta näytön koosta huolimatta Xperia 10 leveys on alle 7 cm ja siten puhelin on niin sanotusti pieni älypuhelin.


Suorituskyvystä vastaa Snapdragon 630 -piiri, käyttömuistia on 3 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 64 gigatavua. Akun kapasiteetti on 2870 mAh, josta riittää virtaa päivän tarpeisiin. Takana sijaitsevat kaksi kameraa, jotka ovat hyvällä tasolla tällä hinnalla. Sormenjälkilukija on laitteen kyljessä. Käyttöjärjestelmänä on Android 9 pienillä Sonyn lisäyksillä varustettuna.

Myös Sony Xperia 1 on tarjouksessa 799 euron hinnalla. Se tarjoaa muun muassa tehokkaan Snapdragon 855 -piirin.

Päivän diili

Sony Xperia 10, 222 euroa.

Tarjous löytyy Gigantilta ja on voimassa 18.8. asti.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja