Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Motorola One Action puhelimen hinta nyt 229 euroa - säästä 40 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Motorola One Action puhelimen hinta nyt 229 euroa - säästä 40 euroa
Motorola One Action julkaistiin elokuussa ja sen suositushinnaksi asetettiin 259 euroa. Nyt kyseinen puhelin on ensimmäistä kertaa alennuksessa. Motorola One Action sopii erittäin hyvin videokuvaukseen.

Motorola One Action hinta nyt 229 euroa. Tarjous löytyy Gigantilta, jossa sitä yleensä myydään 269 euron hinnalla eli säästöä tulee 40 euroa.

One Action puhelimen erikoisuus löytyy sen yhdestä kamerasta, joka on tarkoitettu vain videokuvaukseen. Action-lisänimi tulee 16 megapikselin kamerasta, joka on varustettu 117 asteen näkymällä. Kameralla voi kuvata videota pystyasennossa, mutta tallentaa videon vaakasuuntaisesti.
Motorola One Action puhelimen kamerat

Videokuvaukseen tarkoitetun kameran lisäksi puhelimesta löytyy kaksi muuta kameraa. Pääkameralla voi kuvata videota 4K-resoluutiolla. Etukamera on sijoitettu 6.3 tuuman Full HD+ IPS -näytön yläkulmassa olevaan reikään. Akun koko on 3500 mAh ja se ladataan täyteen 10 watin USB-C -laturilla. Samsung Exynos 9609 -piiri ja 4 gigatavua keskusmuistia vastaavat puhelimen suorituskyvystä. Videot ja kuvat tallentuvat 128 gigatavun sisäiseen muistiin ja lisää tallennustilaa saa muistikortilla. Puhelimessa on myös sormenjälkitunnistin ja 3.5 mm kuulokeliitäntä.

Motorola One Action kuuluu Android One -ohjelmaan eli sen saa päivityksiä käyttöjärjestelmään vähintään kahden vuoden ajan ja päivityksiä tietoturvaan vähintään kolmen vuoden ajan. Android One -ohjelman ansiosta puhelimen pitäisi saada päivitys Android 10 -käyttöjärjestelmään pian.

Päivän diili

Motorola One Action, 229 euroa.

Tarjous löytyy Gigantilta ja se on voimassa 6.10. asti. Sinistä väriä on hyvin saatavilla, mutta valkoisen mallin toimitukset alkavat 24.10.

Lue myös:
Motorola One Zoom tarjoaa neljä takakameraa 429 euron hinnalla.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja