Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Samsung Galaxy S10e nyt vain 499 euroa, Nokia 9 PureView 449 euroa ja muita tarjouksia

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Samsung Galaxy S10e nyt vain 499 euroa, Nokia 9 PureView 449 euroa ja muita tarjouksia
Yksi Samsungin tämän vuoden mielenkiintoisimmista uutuuksista on ollut tietyllä tapaa Galaxy S10e, joka esiteltiin yhdessä Samsung Galaxy S10 ja Galaxy S10+:n kanssa helmikuun aikana. Myyntiin laitteet tulivat maaliskuun alussa, jolloin Galaxy S10e:n suositushinnaksi laitettiin 799 euroa.

Toukokuussa uutisoimme, kun Galaxy S10e oli ensimmäistä kertaa kunnon alennuksessa. Silloin laitetta myytiin 599 eurolla. Nyt tätä laitetta myydään vieläkin edullisemmin eli 499 eurolla, joten hinta on tippunut 300 euroa suositushinnasta.

Samsung Galaxy S10e on yksi näistä harvoista huippupuhelimista, joka voidaan laskea pieneksi älypuhelimeksi, sillä puhelimessa on "vain" 5.8 tuuman näyttö ja leveydeltään puhelin on juuri alle 7 cm. Näiden ansiosta Galaxy S10e sopii paremmin käytettäväksi yhdellä kädellä. Muihin ominaisuuksiin lukeutuvat kaksi laadukasta kameraa, 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa, 6 gigatavua keskusmuistia, 3100 mAh akku ja puhelimen pitäisi pian saada Android 10 -päivitys.


499 euron hinnalla Samsung Galaxy S10e kilpailee muun muassa Honor 20 Pro:n (hinta 499 euroa) sekä OnePlus 7:n kanssa (549 euroa). Galaxy S10e on tarjouksessa DNA:lla, Elisalla sekä Telialla.

Nokia 9 PureView esiteltiin hyvin samoihin aikoihin Galaxy S10 -puhelimien kanssa. Puhelimen takakannesta löytyy peräti viisi kappaletta kameroita, jotka toimivat hieman heikosti aluksi. Sittemmin puhelin on saanut päivityksiä ja lisää on vielä luvassa, sillä Android 10 -päivityksen pitäisi saapua laitteeseen pian. Jos olet siis kiinnostunut valokuvauksesta, kannattaa pohtia Nokia 9 PureViewin ostamista. Puhelin on nyt tarjouksessa 449 euron hinnalla eli suositushinnasta on tippunut 150 euroa pois.

Nokia 9 PureView sisältää 5 kameraa takana

Tässä vielä muutama nosto viikon parhaista puhelintarjouksista.

Tarjoukset
Nämä tarjoukset ovat voimassa tämän viikon ajan ja saatavuudet ovat yleisesti hyvällä tasolla.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja