Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: kääntyvällä kolmoiskameralla varustettu Samsung Galaxy A80 nyt vain 395 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: kääntyvällä kolmoiskameralla varustettu Samsung Galaxy A80 nyt vain 395 euroa
Puhelinvalmistajat ovat tuoneet omiin puhelinmalleihin erilaisia kameraratkaisuja, että näytön lovesta päästäisiin eroon. Yksi tällainen mielenkiintoinen mekanismi löytyy Samsungin Galaxy A80 -älypuhelimesta, jonka hinta on tippunut varsin paljon.

Samsung Galaxy A80 hinta nyt 395 euroa. Puhelin tuli myyntiin Suomessa 8. heinäkuuta 679 euron suositushinnalla, mutta Galaxy A80 on kuitenkin myyty viime aikoina noin 499 euron hinnalla. Hintaopas hintavertailupalvelun mukaan 395 euron on kuitenkin alin hinta, jolla puhelinta on myyty. Tarjous löytyy Gigantilta, mutta sen toimitukset alkavat myöhemmin tässä kuussa. Verkkokauppa.comilta puhelinta saa heti 399 eurolla.

Galaxy A80 on etupuolen on käytännössä kokonaan vallannut 6,7 tuuman Full HD+ Super AMOLED -näyttö. Etupuolella ei ole ollenkaan etukameraa, sillä takana olevat kolme kameraa nousevat ja kääntyvät eteen tarvittaessa. Kääntyvä kameramekanismi koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakamerasta ja ToF-kamerasta, jota käytetään syvyystunnistukseen.
Kääntyvä kameran takia puhelimessa ei ole ollenkaan virallista IP-luokitusta ja liikkuvien osien takia puhelimen kestävyys pidemmällä aikavälillä on todennäköisesti heikompi verratessa muihin puhelimiin.

Galaxy A80:n muihin ominaisuuksiin lukeutuvat varsin tehokas Snapdragon 730 -järjestelmäpiiri, 8 gigatavun keskusmuisti, 128 gigatavun sisäinen tallennustila (ei muistikorttipaikkaa) ja 3700 mAh akku. Galaxy A80 myös todennäköisesti saa Android 10 -käyttöjärjestelmäpäivityksen.

Päivän diili

Samsung Galaxy A80, 395 euroa.

Tarjous löytyy Gigantilta (395 euroa) ja Verkkokauppa.comilta (399 euroa). Verkkokauppa.comin saatavuus on hyvä ja tarjous on voimassa 3.11.2019 asti.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja