Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: OnePlus 7 Pro (8GB/256GB Almond) hinta nyt 649 euroa (säästä 50 euroa)

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: OnePlus 7 Pro (8GB/256GB Almond) hinta nyt 649 euroa (säästä 50 euroa)
Black Friday on tältä vuodelta ohitse. Tämän ostosjuhlan aikana näimme paljon hyviä puhelintarjouksia, mutta ne eivät onneksi loppuneet Black Fridayn loputtua.

Elisalla on nyt tarjouksessa OnePlus 7 Pro (8GB/256GB) 649 euron hinnalla, joten säästöä tulee sellainen 50 euroa. OnePlus 7 Pron hinta oli julkaisuhetkellä 749 euroa, joten siihen nähden hinta on tullut 100 euroa alaspäin. Elisan tarjous koskee vain Almond-väriä (kuvassa).

OnePlus 7 Pro on varustettu tuttuun OnePlussan tyyliin tehokkailla spekseillä. Sisältä löytyy Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, 8 gigatavua keskusmuistia ja 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Edessä komeilee 6,67 tuuman QHD+ -resoluution näyttö 90 Hz virkistystaajuudella. Toukokuussa myyntiin tullut OnePlus 7 Pro on myös saanut päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmään.


Puhelinvertailun sivulta löytyy kattava arvostelu OnePlus 7 Prosta, jonka lisäksi kannattaa selata läpi vertailu OnePlussan 2019 vuoden puhelimien väliltä.

Päivän diili

OnePlus 7 Pro (8GB/256GB, Almond), hinta 649 euroa.

Tarjouksen kestoa ei ole mainittu, mutta saatavuus on tällä hetkellä hyvä.

Muita puhelintarjouksia tällä hetkellä:


OnePlus 7 Prossa on tyylikäs näyttö

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja