Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Parhaat puhelintarjoukset viikonlopulle: OnePlus 7 Pro 649 euroa, Motorola One Zoom 299 euroa ja iPhone XS 649 euroa

Janne Yli-Korhonen

Parhaat puhelintarjoukset viikonlopulle: OnePlus 7 Pro 649 euroa, Motorola One Zoom 299 euroa ja iPhone XS 649 euroa
Joulun ja vuodenvaihteen jälkeiset alennusmyynnit ovat vielä voimissaan, joten on hyvä katsastaa tarjoukset puhelimien osalta.

Puhelimia on tällä hetkellä ihan mukavasti tarjouksessa. Alennettuun hintaan löytyy pari OnePlussan sekä Motorolan luuria. Näiden lisäksi tarjouksessa on muun muassa iPhone XS ja Huawei Y5 2019.

OnePlus 7 Pro maksaa nyt Elisalla ja Telialla 649 euroa. Tällä hinnalla saa 8 gigatavua keskusmuistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. OnePlus 7 Pro on erinomainen puhelin. Kaikki tiedot kyseistä puhelimesta voi lukea Puhelinvertailun arvostelusta.

Satasen vähemmällä saa OnePlus 7T -puhelimen eli hinta on nyt 549 euroa. Myös 7T on yksi OnePlussan vuoden 2019 puhelimista. OnePlus 7T on myös mainio puhelin, ja se saikin 5 tähteä Puhelinvertailun arvostelussa.


Motorola One Macro hinta nyt 149 euroa eli säästöä tulee 50 euroa. Puhelimesta löytyy yli 6 tuuman HD+ -näyttö, 4000 mAh akku sekä kohtuulliset kamera, joihin lukeutuu erillinen makrokamera.

Tarjouksessa on myös Motorola One Zoom -puhelin 299 euron hinnalla DNA:lla ja Verkkokauppa.comilla. One Zoom julkaistiin viime vuoden syksyn aikana 429 euron suositushinnalla, joten hinta on pudonnut ihan mukavasti. One Macroon verrattuna One Zoom tarjoaa muun muassa tarkemman näytön sekä hieman erilaisen setin kameroita.

Lue myös: Motorola One Zoom tarjoaa neljä takakameraa 429 euron hinnalla.

Apple iPhone XS nyt 649 euroa. Puhelimen saa ostettua vielä tällä hinnalla, mutta toimitusta joutuu odotella. Myös iPhone 8 on tarjouksessa. Se maksaa tällä hetkellä 444 euroa.

Edullisempaa puhelinta kaipaavalle on tarjolla Nokia 4.2 111 euron hinnalla. Tästä edullisesta puhelimesta löytyy 5,71 tuuman HD+ -näyttö, sormenjälkilukija, 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa muistikorttipaikalla höystettynä. Puhelimen tulee myös saamaan päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmään.

Katso myös: Vertailu: Nokia 2.2 vs Nokia 2.3 vs Nokia 3.2 vs Nokia 4.2.

Samsung Galaxy A10:n saa nyt 99 eurolla, joka on varsin hyvä puhelin tällä hinnalla. Vieläkin halvemmalla saa Huawein Y5 2019 -puhelimen, joka maksaa vain 69 euroa. Hyvä vaihtoehto vaikkapa varapuhelimeksi.


Nokialla on myös tarjouksessa Nokia 6.2 (3/32 GB) 149 euron hinnalla. Tällä hinnalla saa tarkemman sekä isomman näytön Nokia 4.2 -puhelimeen verratessa. Myös kameroista löytyy parannusta.

Katso myös: Tällaisia ovat Nokia 7.2 ja Nokia 6.2.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja