Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: tyylikäs OnePlus 7T Pro McLaren Edition nyt 749 euroa (säästä 110 euroa)

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: tyylikäs OnePlus 7T Pro McLaren Edition nyt 749 euroa (säästä 110 euroa)
OnePlus julkaisi viime vuoden aikana yhteensä neljä 7-sarjan puhelinta, joiden lisäksi 7 Pro:stä löytyy 5G-versio ja 7T Pro:sta McLaren Edition. Tässä jutussa keskitymme OnePlus 7T Pro McLaren Edition -versioon, joka on nyt tarjouksessa.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition hinta nyt 749 euroa, kun yleensä tätä puhelinta myydään 859 eurolla eli säästöä tulee nyt 110 euroa. Tämä on myös alin hinta, jolla kyseistä puhelinta on myyty.

McLaren Edition viittaa tyylikkääseen papaijanoranssiin väriin. Normaaliin OnePlus 7T Pro -älypuhelimeen verratessa McLaren Edition tarjoaa enemmän keskusmuistia eli 12 gigatavua. Muihin ominaisuuksiin lukeutuvat 256 gigatavun sisäinen tallennustila, 90 Hz:n virkistystaajuudella varusteltu 6.67" QHD+ AMOLED -näyttö, Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiiri, 48+16+8 MP:n kolmoiskamera, 4085 mAh akku ja Android 10 -käyttöjärjestelmä.

OnePlus 7T Pro McLarenin tyylikkäässä takakannessa on kolme kameraa


OnePlus 7T Pro on edelleen yksi tehokkaimmista Android-puhelimista, jota McLaren Edition hieman parantaa 12 gigatavun keskusmuistin ansiosta. McLaren Edition on tällä hetkellä myös hieman edullisempi kuin normaali OnePlus 7T Pro, jota myydään 759 eurolla.

Lue: OnePlus 7T Pro arvostelu.

OnePlus 7T Pro McLarenissa on tyylikäs iso näyttö

Päivän diili

OnePlus 7T Pro McLaren Edition hinta nyt 749 euroa.

Tarjous on voimassa Telialla ja DNA:lla. Saatavuus on hyvällä tasolla.

McLarenin etukamera nousee esille tarvittaessa

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja