Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: yhden teratavun Galaxy S10+ tarjouksessa - Hinta nyt 999 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: yhden teratavun Galaxy S10+ tarjouksessa - Hinta nyt 999 euroa
Jos kuvaat paljon videoita 4K-laadulla, otat paljon valokuvia, käytät kymmeniä sovelluksia ja pelejä, haluat kantaa mukanasi useita elokuvia ja muuta, tämä tarjous kannattaa katsoa.

Yhden teratavun tallennustilalla varustettu Samsung Galaxy S10+:n hinta on nyt 999 euroa. Kyseinen malli saapui myyntiin viime vuonna peräti 1679 euron suositushinnalla, mutta viime aikoina sitä on myyty halvimmillaan 1111 eurolla. 999 euroa on myös alin hinta, jolla puhelinta on myyty.

Tämän mallin kohokohta on luonnollisesti yhden teratavun sisäinen tallennustila. Tallennustilaa pystyy edelleen lisäämään muistikortilla. Muihin ominaisuuksiin lukeutuvat muun muassa 6.4" QHD+ Dynamic AMOLED -näyttö, kolme takakameraa, kaksi etukameraa, 4100 mAh akku langattomalla latauksella, IP68-luokitus, 3.5 mm:n kuulokeliitäntä sekä Android 10 -käyttöjärjestelmä.

Lisätietoa Galaxy S10+ -puhelimesta saa tästä.


Päivän diili

Samsung Galaxy S10+ yhden teratavun tallennustilalla 999 euroa.

Tarjous löytyy Verkkokauppa.comilta ja se on voimassa 8.3.2020 klo 23.59 asti.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja