Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: OnePlus 7 Pro 5G:n hinta laskenut - Hinta nyt 749 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: OnePlus 7 Pro 5G:n hinta laskenut - Hinta nyt 749 euroa
5G-verkot alkavat pikkuhiljaa yleistymään Suomessa. Varsinkin Elisa on panostanut 5G-verkkojen rakentamiseen, sillä 5G toimii jo yli kymmenessä kaupungissa. Elisa myös myy 5G-puhelimia, joista yksi vaihtoehto on nyt tarjouksessa oleva OnePlus 7 Pro 5G.

OnePlus 7 Pro 5G:n hinta on nyt 749 euroa. Puhelinta on myyty jo hetken aikaa tällä hintaa, mutta puhelimen suositushinta on 899 euroa. Tämä on myös alin hinta, jolla puhelinta on myyty ja se on myös edullisin 5G-puhelin tällä hetkellä Suomessa.

5G-yhteyksien lisäksi OnePlus 7 Pro 5G ei juurikaan tarjoa muuta erikoista normaaliin OnePlus 7 Pro -puhelimeen nähden. Näytöllä on kokoa 6,67 tuumaa, sen resoluutio yltää QHD+ -tasolle ja siinä käytetään 90 Hz:n virkistystaajuutta. Suorituskyvystä vastaa edelleen tehokas Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 8 gigatavua keskusmuistia. Sisäistä tallennustilaa on 256 gigatavua. Puhelimessa on myös kolme takakameraa, 16 megapikselin pop-up-etukamera ja 4000 mAh akku.


Lue: OnePlus 7 Pro arvostelu.

Päivän diili

OnePlus 7 Pro 5G hinta 749 euroa.

Tarjous löytyy Elisalta ja sen saatavuus on hyvä.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja