Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Samsung Galaxy S10 Plus (128GB) hinta nyt 699 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Samsung Galaxy S10 Plus (128GB) hinta nyt 699 euroa
Samsungin Galaxy S20 -sarjan uutuudet ovat aivan tuota pikaa saatavilla kauppojen hyllyiltä. Näiden uusien huippupuhelimien hinnat yltävät kuitenkin tuhannen euron yli, joten monen katseet kääntyvät halvempien vaihtoehtojen puoleen.

Yksi tällainen vaihtoehto on Galaxy S10 Plus, jonka hinta on nyt 699 euroa. Tämän viime vuoden tehokkaan puhelimen hinta on pysytellyt viime aikoina 799 - 749 euron tuntumassa, joten säästöä tulee nyt muutama kymppi.

Galaxy S10 Plus -älypuhelimessa on 6,4 tuuman Dynamic AMOLED -näyttö 1440 x 3040 resoluutiolla. Näytön yläreunassa on reikä kahta etukameraa varten. Takaa löytyy yhteensä kolme kameraa. Pääkamerassa on 12 megapikseliä ja tämän viereltä löytyvät 12 megapikselin telekamera sekä 16 megapikselin ultralaajakulmakamera. Suorituskyvystä vastaa Exynos 9820 -järjestelmäpiiri, jonka parina on 8 gigatavua keskusmuistia. Sisäistä tallennustilaa tässä mallissa on 128 gigatavua, jota voi laajentaa muistikortin avulla. Muihin ominaisuuksiin lukeutuvat IP68-luokituksen mukainen rakenne, Bluetooth 5.0, näytönalainen sormenjälkilukija, USB-C -liitäntä, 3.5 mm:n kuulokeliitäntä sekä Android 10 -käyttöjärjestelmä.


Uudemmat Galaxy S20 -sarjan puhelimissa on paremmat kamerat, tehokkaampi suorituskyky, 5G-yhteydet sekä 120 Hz:n näyttö. Hinnat ovat kuitenkin korkeammat, sillä Galaxy S20 5G:n hinta on 1049 euroa, Galaxy S20 Plus 5G:n hinta on 1149 euroa ja Galaxy S20 Ultra 5G:n hinta on 1399 euroa.

Katso myös: Yhden teratavun Galaxy S10+ tarjouksessa - Hinta nyt 999 euroa.

Päivän diili

Samsung Galaxy S10 Plus (128GB) hinta nyt 699 euroa.

Tällä hintaa puhelinta saa Gigantilta, DNA:lta ja Powerilta. Hinta on voimassa su 8.3. asti.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja