Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Honor 20 Pron hinta laskenut 399 euroon

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Honor 20 Pron hinta laskenut 399 euroon
Honor 20 Pro -älypuhelinta myydään nyt 399 eurolla, kun puhelimen suositushinta on 499 euroa. Puhelinta on toki viime aikoina myyty 449 - 469 euron hinnalla.

Tässä hintaluokassa Honor 20 Pro on yksi tehokkaimmista puhelimista Kirin 980 -järjestelmäpiirin ja 8 gigatavun keskusmuistin myötä. Sisäistä tallennustilaa on myös mukavat 256 gigatavua, mutta muistikorttipaikkaa laitteessa ei ole. 429 eurolla saa Xiaomi Mi 9T Pro -puhelimen, jossa on Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri.

Viime vuoden toukokuussa Huawei ja Huawein kakkosbrändi Honor joutuivat Yhdysvaltain mustalle listalle, jonka myötä nämä eivät saa käyttää esimerkiksi Google Play -sovelluskauppaa.

Tämä koskee kuitenkin lähinnä Huawein ja Honorin uusia puhelimia, sillä vanhempiin malleihin on luvassa päivityksiä normaaliin tapaan. Tästä esimerkkinä voidaan pitää juuri Honor 20 Pro:ta, joka saapui Android 9 Pie -käyttöjärjestelmällä varustettuna ja on sittemmin saanut päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmään. Android 10:n myötä käyttäjät saavat puhelimeen käyttöjärjestelmän laajuisen tumman tila, parannellut animaatiot ja yleisti sulavamman käyttökokemuksen.


Honor 20 Prossa on edelleen laadukas kamerajärjestelmä takana. Pääkamera (Sony IMX586) sisältää 48 megapikseliä f/1.4 -aukolla ja optisella kuvanvakaimella varustettuna. Muita kameroita ovat 3x optisella zoomilla ja optisella kuvanvakaimella varustettu 8 megapikselin kamera, 16 megapikselin ultralaajakulmakamera 117 asteen näkymällä sekä 2 megapikselin kamera makrojen kuvaukseen.

Edestä löytyy 6.26" IPS LCD -näyttö, jonka resoluutio 2340 x 1080 pikseliä. 32 megapikselin etukamera on reikänä näytössä. Puhelimen muihin ominaisuuksiin lukeutuvat pitkä akunkesto 4000 mAh:n akun myötä, Bluetooth 5.0, NFC ja nopea sormenjälkilukija kyljessä.

Lue: Honor 20 Pro arvostelu.

Päivän diili

Honor 20 Pro hinta nyt 399 euroa.

Tarjous löytyy useilta jälleenmyyjiltä ja se on voimassa su 8.3. asti.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja