Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Suunto 5 -urheilukello nyt 199 euroa - säästä 50 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Suunto 5 -urheilukello nyt 199 euroa - säästä 50 euroa
Suunto 5 -urheilukellon hinta on nyt 199 euroa, kun viime aikoina sitä on halvimmillaan saanut 250 eurolla. Suunto 5 julkaistiin toukokuussa 2019 ja sen suositushinta on 329 euroa. Hintaopas hintavertailupalvelun mukaan 199 euroa on alin hinta, jolla kelloa on myyty.

Suunto 5 -urheilukellosta löytyy yli 80 mukautettavaa urheilutilaa ja se pystyy seuraamaan aktiivisuutta 24/7. Kellolla voidaan seurata muun muassa sykettä, askeleita, kalorien kulutusta, unenkestoa ja unenlaatua.

Kellon kehän materiaalina käytetään ruostumatonta terästä ja kuoren materiaali on lasikuituvahvisteista polykarbonaattia. Kello on myös vesitiivis 50 metriin asti, joten sitä voidaan käyttää uinnin aikana. Suunto 5:n näytön resoluutio on 218 x 218, mutta arvostelujen perusteella näyttö ei ole kovin kirkas. Akun kestoksi luvataan 7 päivää 24/7 seurannalla ja mobiili-ilmoituksilla, kun taas GPS:n ja virranhallinta-asetusten kanssa akun kesto yltää parhaimmillaan 40 tuntiin.


Lisätietoa kellosta saa tästä.

Päivän diili

Suunto 5 -urheilukello hinta 199 euroa.

Tarjous löytyy Gigantilta ja se on voimassa su 15.3. asti.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja