Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Nokia 7.2 (64GB) hinta vain 199 euroa - säästä 50 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Nokia 7.2 (64GB) hinta vain 199 euroa - säästä 50 euroa
Nokialta löytyy useita vaihtoehtoja keskihintaluokkaan. Yksi näistä vaihtoehdoista on viime vuoden syksyllä julkaistu Nokia 7.2, joka saapui myyntiin 299 euron suositushinnalla. Nyt tätä puhelinta saa jopa 100 euroa edullisemmalla hinnalla.

Nokia 7.2 -puhelinta myydään nyt 199 eurolla, kun viime aikoina kyseistä puhelinta on myyty 249 eurolla eli säästöä tulee 50 euroa. 199 euroa on myös alin hinta, jolla kyseistä puhelinta on myyty.

Tällä hintaa saa puhelimen, jossa on 6,3 tuuman Full HD+ -resoluution PureDisplay -näyttö, keskiluokan Snapdragon 660 -piiri, 4 gigatavua keskusmuistia ja 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Taakse on laitettu Quad Pixel -teknologiaa hyödyntävä 48 megapikselin pääkamera, jonka vierellä on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 5 megapikselin syvyyskamera. Nokia 7.2 on myös saanut jo Android 10 -päivityksen, joten käyttäjät pääsevät nauttimaan muun muassa käyttöjärjestelmän laajuisesta tummasta tilasta.


Nokia 7.2:sta löytyy myös 6 gigatavun keskusmuistilla ja 128 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varustettu malli, jota myydään tällä hetkellä 299 eurolla.

Päivän diili

Nokia 7.2 (64GB) hinta 199 euroa.

Tarjous löytyy Gigantilta ja tarjouksessa on vain rajoitettu erä.

Katso myös: OnePlus 7 Pro hinta nyt 499 euroa - säästä 150 euroa.

Nokia 7.2 värit

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja