Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Sony Xperia 1 -puhelimen hinta on laskenut - hinta nyt 499 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Sony Xperia 1 -puhelimen hinta on laskenut - hinta nyt 499 euroa
Sonyn viime vuoden lippulaivapuhelinta myydään nyt alennettuun hintaan. Sony on jo julkaissut jatkajan tälle puhelimelle, joka saapuu myyntiin kesällä.

Sony Xperia 1 -puhelinta myydään nyt 499 eurolla, kun viime aikoina puhelinta on myyty 599 - 699 euron hinnalla. 499 euroa on myös alin hinta, jolla tätä puhelinta on myyty.

Xperia 1:n 21:9 -kuvasuhteen näytön koko on 6,5 tuumaa ja se pystyy parhaimmillaan toistamaan sisältöä 4K-laadulla. Suorituskyvystä vastaa Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, jonka parina on 6 gigatavua keskusmuistia. Sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua ja sitä saa lisättyä muistikortin avulla. Taakse on laitettu kolme kameraa. Lisäksi puhelimesta löytyy stereokaiuttimet, sormenjälkitunnistin sekä Android 10 -käyttöjärjestelmä.

Päivän diili

Sony Xperia 1 hinta 499 euroa.


Tarjous löytyy Gigantilta ja se on voimassa 10.5. asti. Saatavuus on hyvä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja