Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: iPhone 11 Pro (64 GB) hinta nyt 999 euroa - säästä 100 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: iPhone 11 Pro (64 GB) hinta nyt 999 euroa - säästä 100 euroa
Applen tehokasta iPhone 11 Pro -puhelinta myydään nyt rajoitetun ajan sadan euron alennuksella.

Apple iPhone 11 (64 GB) -älypuhelinta myydään tällä hetkellä 999 euron hinnalla, kun yleensä tätä puhelinta myydään 1099 eurolla eli säästöä tulee nyt 100 euroa. 999 euroa on myös alin hinta, jolla tätä puhelinta on myyty.

iPhone 11 on Applen viime vuoden puolella esitelty huippupuhelin. Puhelin tarjoaa muun muassa 5,8 tuuman Super Retina XDR OLED-näytön, kolme laadukasta kameraa takana monipuoliseen valokuvaamiseen. Suorituskyvystä vastaa A13 Bionic -piiri, joka käytännössä tarjoaa markkinoiden parasta suorituskykyä.

Tarjouksessa olevasta mallista löytyy 64 gigatavua tallennustilaa. Puhelimesta löytyy myös 256 gigatavun versio (hinta 1349 euroa) ja 512 gigatavun versio (hinta 1549 euroa). Lisäksi puhelimesta löytyy isompi Max-versio, jonka hinta alkaa 64 gigatavun mallin kohdalla 1249 eurosta.


Päivän diili

Apple iPhone 11 (64 GB) hinta 999 euroa.

Tarjous löytyy Gigantilta ja Powerilta. Tarjoustuotetta on saatavilla rajoitettu erä.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja