Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Samsung Galaxy A20e ja Nokia 4.2 -puhelimet tarjouksessa - molemmat nyt vain 99 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Samsung Galaxy A20e ja Nokia 4.2 -puhelimet tarjouksessa - molemmat nyt vain 99 euroa
DNA:lla on käynnissä Alepäivät -kampanja, jossa myydään muun muassa puhelimia edullisella hinnalla. Nyt tarjouksessa onkin kaksi puhelinta, jotka molemmat maksavat vain 99 euroa.

Samsung Galaxy A20e (hinta 99 euroa) sisältää muun muassa 5,8 tuuman HD -näytön, kaksoiskameran, sormenjälkilukijan sekä 3000 mAh akun. Laitteessa on 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota saa laajennettua muistikortilla.

Nokia 4.2 (hinta 99 euroa) taas puolestaan tarjoaa 5,71 tuuman HD -näytön, 13+2 MP:n kaksoiskameran, 3000 mAh akun ja sormenjälkilukijan. Nokia 4.2 kuuluu Android One -ohjelmaan ja se saikin hiljattain päivityksen Android 10 -versioon.

Nämä molemmat ovat kelpo puhelimia peruskäyttöön tai vaikkapa varapuhelimeksi. Molemmilla onnistuu sosiaalisen median selaaminen, viestittely ja videoiden katselu.

Päivän diili
Tarjous löytyy DNA:lta ja se on voimassa 5.7. asti. Saatavuus on hyvä.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja