Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: OnePlus 8 (256 GB) hinta nyt 699 euroa - säästä 100 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: OnePlus 8 (256 GB) hinta nyt 699 euroa - säästä 100 euroa
OnePlus 8 ja 8 Pro -puhelimet saapuivat Suomessa myyntiin huhtikuussa. Nyt näemme käytännössä ensimmäisen tarjouksen OnePlus 8 -puhelimesta, sillä 256 gigatavun malli on 100 euron alennuksessa.

OnePlus 8 (256 GB) -puhelinta myydään nyt 699 eurolla, kun yleensä tätä kyseistä mallia myydään 799 eurolla. 256 gigatavun versiota myydään nyt siis samalla hinnalla kuin 128 gigatavun mallia.

OnePlus 8 tarjoaa varsin paljon huippuominaisuuksia, sillä tehoista vastaa Snapdragon 865 -piiri, jonka parina on 12 gigatavua käyttömuistia. Sisäistä tallennustilaa puolestaan löytyy 256 gigatavua. Puhelimen 6,55 tuuman näyttö toimii 90 hertsin virkistystaajuudella.

OnePlus 8 Pro -puhelimeen nähden "perusmalli" OnePlus 8:sta on jätetty pois tuki langattomalle lataukselle eikä puhelin sisällä virallista IP-luokitusta.


Päivän diiliTarjous löytyy Telialta ja Gigantilta. Tarjous on voimassa 26.7. asti. Saatavuus on hyvä.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja