Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: valmiiksi edullinen Nokia 2.3 nyt vain 59 euroa - säästä 60 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: valmiiksi edullinen Nokia 2.3 nyt vain 59 euroa - säästä 60 euroa
Nyt on hyvä aika varustaa vaikkapa perheen nuorin uudella puhelimella, sillä Nokia 2.3 -puhelinta myydään nyt erittäin edullisesti. Tarjouksen kanssa joutuu kuitenkin toimimaan nopeasti, sillä tavaraa on tarjolla rajoitettu erä.

Nokia 2.3 -puhelinta myydään nyt vain 59 eurolla rajoitetun ajan Gigantilla. Tämä edullinen Nokian puhelin julkaistiin viime vuoden lopulla ja kauppoihin se saapui tammikuun lopulla.

Puhelin tarjoaa 6,2-tuumaisen HD+ -kosketusnäytön, joka on varustettu pienellä näyttölovella. Näyttö on Nokia 2 -sarjan suurin. Suuren näytön lisäksi Nokia 2.3 sisältä löytyy suuri 4000 milliampeeritunnin akku, jonka luvataan antavan virtaa kahdeksi päiväksi. Puhelimessa käytetään myös tekoälyavusteista akkutekniikkaa, jonka ansiosta tämä kahden päivän käyttö saavutetaan.


Tehoista vastaa MediaTek Helio A22 -piiri, jonka parina on 2 gigatavua keskusmuistia. Sisäistä tallennustilaa on 32 gigatavua, joka on hyvä määrä tässä hintaluokassa.

Nokia 2.3 takaa löytyy 13 megapikselin (F2.2) pääkamera, jonka parina on 2 megapikselin kamera syvyystunnistukseen. Edestä löytyy 5 megapikselin kamera, joka tukee biometristä kasvojentunnistusta laitteen lukituksen avaamiseen. Sormenjälkilukijaa laitteessa ei ole.

Puhelin julkaistiin Android 9 Pie -versiolla, mutta sittemmin Nokia 2.3 on saanut päivityksen Android 10 -versioon.

Päivän diiliTarjous löytyy Gigantilta. Tarjous on voimassa ti 21.7. klo 10 alkaen ja sitä on saatavilla vain 500 kappaleen rajoitettu erä myymälöissä ja netissä rajoitettu 75 kappaleen erä.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja