Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Samsung Galaxy S20 hinta nyt 799 euroa - säästä 200 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Samsung Galaxy S20 hinta nyt 799 euroa - säästä 200 euroa
Samsung paljasti Galaxy S20 -sarjan uutuudet alkuvuodesta ja myyntiin Galaxy S20-, S20+- ja S20 Ultra -puhelimet saapuivat perjantaina 13.3.2020. Sarjan kolmesta puhelimesta perusmalli Galaxy S20 -puhelinta myydään nyt alennettuun hintaan.

Samsung Galaxy S20 -puhelinta myydään nyt 799 eurolla, kun viime aikoina puhelinta on myyty noin 999 eurolla. Tämä on myös alin hinta, jolla puhelinta on myyty.

Samsung Galaxy S20 on varustettu muun muassa 6.2 tuuman AMOLED -näytöllä, joka parhaimmillaan toimii erittäin nopealla 120 hertsin virkistystaajuudella. Kameroiden osalta puhelin tarjoaa kolmoiskameran takana (64 MP + 12 MP +12 MP) ja yhden 10 megapikselin kameran edessä.

Sisälle on laitettu Exynos 990 -prosessori, jonka parina on 12 gigatavua keskusmuistia. Piirin myötä puhelin tukee myöskin 5G-yhteyksiä. Sisäistä tallennustilaa on puolestaan 128 gigatavua, jota voi lisätä muistikortilla. Sisällä on myös 4000 mAh akku, jota voi ladata langattomasti tai langallisesti.


Lisätietoa puhelimesta saa tästä.

Päivän diiliTarjous löytyy Powerilta. Tarjouksen kestoa eikä saatavuuden määrää ei ole mainittu.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja