Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: OnePlus 8 nyt halvemmalla kuin koskaan, yli -30% alkuperäisestä hinnasta

Puhelinvertailu

Päivän diili: OnePlus 8 nyt halvemmalla kuin koskaan, yli -30% alkuperäisestä hinnasta
Suomen suosituimpiin älypuhelinmerkkeihin kuuluva OnePlus esitteli huhtikuussa kaksi uutta älypuhelinta, joista toinen hätyytteli jo tuhannen euron hintoja, mutta halvemman OnePlus 8:n sai muutamia satasia halvemmalla.

Nyt kuukausien kuluessa hinnat ovat pudonneet olennaisesti ja tänään laitteen saa halvemmalla kuin koskaan. Alunperin ja vielä heinäkuun lopulla 700 euron hintainen älypuhelin on nyt vain 479 euroa. Kyseinen hinta, joka on pari kymppiä halvempi kuin muilla myyjillä, löytyy Gigantilta.

OnePlus 8 on ollut mm. Elisan myydyin puhelin toukokuussa ja vielä elokuussakin ollut top-15-listalla. Puhelimen ominaisuuksiin kuuluu mm. 6,55 tuuman ja 90 hertsin AMOLED-näyttö, huippunopea Snadpragon 865 -järjestelmäpiiri, 8 gigatavua RAM-muistia, 128 gigatavua tallennustilaa sekä kolmoiskamera.


OnePlus 8 128GB 479,00 €
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja