Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Diili: Kehutut JBL:n täyslangattomat nappikuulokkeet 99e, normaalisti 150e!

Petteri Pyyny

Diili: Kehutut JBL:n täyslangattomat nappikuulokkeet 99e, normaalisti 150e!
Päivän diilinä tällä kertaa äänenlaadultaan kehutut JBL:n täyslangattomat nappikuulokkeet.

JBL Live 300TWS nappikuulokkeiden äänenlaatua on kehuttu useissa arvosteluissa, samoin niiden pysymistä korvissa myös kovemmassakin kyydissä, kun vaikkapa juostessa. Kuulokkeet maksavat tavallisesti 150 euroa, mutta nyt ne irtoavat alennuksessa 99 eurolla.

JBL Live 300TWS


Kuulokkeissa on mukana kolme eri säätötyynyä, jotta eri kokoisilla korvilla varustetut käyttäjät saavat kuulokkeet istumaan omiin korviinsa juuri oikein. HeadphoneCheck antoi omassa arvostelussaan kuulokkeille arvosanan 4,2 viidestä tähdestä. Vastaavasti LB Tech Reviews antoi omassa arvostelussaan kuulokkeille viisi tähteä kuudesta mahdollisesta, kehuen kuulokkeita erinomaisiksi.

Tarjouksen löydät täältä:

JBL Live 300TWS, 99 euroa
Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.