Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: OnePlus 8 Pro (128 GB) hinta nyt 699 euroa - säästä 200 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: OnePlus 8 Pro (128 GB) hinta nyt 699 euroa - säästä 200 euroa
OnePlus julkisti juuri syksyn uutuuden OnePlus 8T:n. Tällä kertaa ei kuitenkaan nähty uutta erillistä Pro-mallia, vaan tämän virkaa hoitaa edelleen kevään OnePlus 8 Pro. Nyt tämä puhelin on ensimmäistä kertaa alennuksessa.

OnePlus 8 Pro maksaa nyt 699 euroa, kun puhelimen suositushinta on 899 euroa eli säästöä tulee mukavat 200 euroa. Tämä on myös alin hinta, jolla kyseistä puhelinta on myyty.

Kyseessä on 8 Pron 8/128 gigatavun malli, mutta puhelimesta on saatavilla myös 12/256 gigatavun malli 999 euron hinnalla.

Perusmalli OnePlus 8 -puhelinta myydään tällä hetkellä 499 euron hinnalla, kun taas uusi OnePlus 8T maksaa 599 euroa.


8 Pro on tämän hetken paras ja tehokkain malli, jota OnePlussalla on tarjota. Se sisältää monipuoliset kamerat, erittäin nopean näytön korkealla resoluutiolla, tehokasta suorituskykyä, 5G-yhteydet, virallisen IP-luokituksen, hyvän akunkeston ja Android 11 -käyttöjärjestelmän.

Puhelinvertailun OnePlus 8 Pro arvostelussa puhelin sai täydet viisi tähteä. Kyseisestä artikkelista voi myös lukea tarkemmin, että minkälaisesta puhelimesta on kyse.

Päivän diiliTarjous löytyy DNA:lta, mutta sen kestosta ei ole tarkempaa tietoa. Saatavuus on hyvä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja