Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: taittuvanäyttöinen Galaxy Z Flip nyt 999 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: taittuvanäyttöinen Galaxy Z Flip nyt 999 euroa
Markkinoille on tullut mielenkiintoisia puhelimia viime aikoina. Yksi näistä on ehdottomasti taittuvalla näytöllä varustettu Samsungin Galaxy Z Flip, mutta mielenkiintoa on laskenut korkea hinta. Vaan ei enää, sillä puhelinta saa nyt 999 eurolla, vaikka alkuperäisesti puhelin tuli myyntiin alkuvuodesta 1550 euron hintalapulla.

Galaxy Z Flipin saranan kaksoismekanismit mahdollistavat taittuvan rakenteen ja puhelin voidaan asettaa avoinna taitettuna 70 ja 110 asteen kulmiin, jolloin Galaxy Z Flip pysyy esimerkiksi pöydällä ilman tukea.

Avattuna pääsee hyödyntämään 6,7 tuuman Full HD+ Dynamic AMOLED -näyttöä, mutta suljettuna käytössä on vain pieni kansinäyttö.

Kansinäytön vieressä on kaksi kameraa. Näistä pääkamerana toimii 12 megapikselin laajakulmakamera f1.8-aukolla. Kamerassa on optinen kuvanvakain (OIS) ja sillä voi kuvata 78 asteen näkymän. Vielä laajemman näkymän kuvaamiseen voi käyttää 12 megapikselin ultralaajakulmakameraa (f2.2), joka kuvaa kerralla 123 asteen alueen.Puhelimessa on Snapdragon 855+ -järjestelmäpiiri, jonka parina 8 gigatavua keskusmuistia ja 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Z Flip -puhelimesta on jo esitelty 5G-versio, mutta tämän puhelimen hinta yltää 1649 euroon.

Päivän diiliTarjous löytyy DNA:lta, mutta sen kestosta ei ole tarkempaa tietoa. Saatavuus on hyvä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.