Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Moto G 5G Plus 64GB -5G-puhelinta myydään taas vain 199 eurolla

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Moto G 5G Plus 64GB -5G-puhelinta myydään taas vain 199 eurolla
Vielä pohdinnassa puhelimen ostaminen joululahjaksi? Motorolan 5G-puhelinta saa jälleen alle 200 euron, jonka myötä tämä on erinomainen vaihtoehto.

Moto G 5G Plus -puhelinta myydään nyt vain 199 eurolla. Normaalisti puhelimen hinta on noin 279 euron tasolla.

Tällä hintaa saa ison näytön, joka toimii sulavalla 90 hertsin virkistystaajuudella. Suorituskyvystä vastaa Snapdragon 765 5G -piiri, joka mahdollistaa myöskin 5G-yhteydet puhelimessa. Takaa löytyy 48 megapikselin pääkamera, jonka vierellä on muun muassa 8 megapikselin kamera laajempien kuvien ottamiseen. Sisällä on puolestaan 5000 mAh akku, josta riittää virtaa helposti yhden tai kahden päivän tarpeisiin.

Tässä mallissa sisäistä tallennustilaa on 64 gigatavua. Puhelimesta löytyy myös 128 gigatavun versio, jota myydään tällä hetkellä yli 400 eurolla.

Lisätietoa puhelimen suorituskyvystä, kameroista ja muista ominaisuuksista saa Puhelinvertailun Moto G 5G Plus arvostelusta.Myös OnePlus Nord 256 gigatavun malli on tarjouksessa. Sitä myydään tällä hetkellä 449 eurolla.

Päivän diiliTarjous löytyy DNA:lta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja