Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: OnePlus 8 Pro (128 GB) hinta jälleen 699 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: OnePlus 8 Pro (128 GB) hinta jälleen 699 euroa
OnePlussan Pro-mallin virkaa hoitaa edelleen OnePlus 8 Pro. Puhelimen normaalihinta pyörii yli 800 eurossa, mutta hinta on tullut jo muutamaan otteeseen selvästi alaspäin.

OnePlus 8 Pro -puhelinta saa jälleen 699 eurolla, kun viime aikoina puhelinta on myyty noin 800 eurolla. Tämä on myös alin hinta, jolla puhelinta on myyty.

Kyseessä on 8 Pron 8/128 gigatavun malli, mutta puhelimesta on saatavilla myös 12/256 gigatavun malli 999 euron hinnalla.

8 Pro on edelleen monipuolisin malli, jota OnePlussalla on tarjota. Se sisältää monipuoliset kamerat, erittäin nopean näytön korkealla resoluutiolla, tehokasta suorituskykyä, 5G-yhteydet, virallisen IP-luokituksen, hyvän akunkeston ja Android 11 -käyttöjärjestelmän.

Puhelinvertailun OnePlus 8 Pro arvostelussa puhelin sai täydet viisi tähteä. Kyseisestä artikkelista voi myös lukea tarkemmin, että minkälaisesta puhelimesta on kyse.Syksyllä julkaistua OnePlus 8T -mallia puolestaan myydään tällä hetkellä 549 eurolla.

Päivän diiliTarjous löytyy DNA:lta, mutta sen kestosta ei ole tarkempaa tietoa. Saatavuus on hyvä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.