Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: suosittu OnePlus Nord (128GB) nyt 349 eurolla - säästä 50 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: suosittu OnePlus Nord (128GB) nyt 349 eurolla - säästä 50 euroa
OnePlussan erittäin suosituksi osoittautunut Nord -puhelinmalli ei juurikaan alennuksiin ole päätynyt. Nyt asiassa kuitenkin tapahtui muutos.

OnePlus Nordin 128 gigatavun versiota myydään nyt 349 eurolla, kun normaalisti tätä myydään 399 eurolla eli säästöä tulee 50 euroa.

Tähän hintaan saa muun muassa laadukkaan AMOLED-näytön, joka toimii Full HD+ resoluutiolla ja 90 hertsin virkistystaajuudella. Lisäksi takaa löytyy kyvykäs pääkamera ja sisällä on nopealla latauksella varustettu 4115 mAh akku sekä Snapdragon 765G 5G -piiri.

Tässä mallissa on sisäistä tallennustilaa 128 gigatavua ja RAM-muistia 8 gigatavua. Nordista on saatavilla myös 256+12 gigatavun versio 449 eurolla.

Lisätietoa OnePlus Nordista saa Puhelinvertailun testistä.Päivän diiliTarjous löytyy Gigantilta ja Powerilta. Saatavuus on hyvä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja