Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Motorolan edullinen 5G-puhelin Moto G50 nyt 149 euroa - säästä 50 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Motorolan edullinen 5G-puhelin Moto G50 nyt 149 euroa - säästä 50 euroa
Motorolan edullinen 5G-yhteyksillä toimiva Moto G50 -puhelin on nyt alennuksessa.

Moto G50 -puhelinta myydään nyt 149 eurolla, kun normaalisti puhelimen hinta on 199 euroa eli säästöä tulee 50 euroa. Tämä on myös alin hinta, jolla puhelinta on myyty.

Maaliskuussa julkaistun Moto G50:n ominaisuuksiin kuuluvat Snapdragon 480 5G -piiri, 4 gigatavua keskusmuistia, 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa, 5000 mAh akku, NFC, 3.5 mm:n kuulokeliitäntä, 6,5-tuumainen HD+ -näyttö 90 hertsin virkistystaajuudella ja 48 megapikselin pääkamera.

Tällä hinnalla Moto G50 sopii etenkin hyväksi puhelimeksi peruskäyttöön. Piiri tarjoaa riittävästi suorituskykyä jokapäiväiseen toimintaan ja akusta riittää virtaa 2-3 kolmeksi päiväksi. Näyttö on myös hyvä, sillä 90 hertsin virkistystaajuus tekee käytöstä miellyttävämpää.Lisätietoa puhelimesta saa Puhelinvertailun moto g50 arvostelusta.

Päivän diiliTarjous löytyy DNA:lta. Kestoa ei ole mainittu.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.