Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Apple Watch Series 6 (GPS) punaisella urheilurannekkeella 299 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Apple Watch Series 6 (GPS) punaisella urheilurannekkeella 299 euroa
Kuudennen sukupolven Apple Watch -älykellon punainen versio on nyt alennuksessa.

Apple Watch Series 6 -älykellon punaisella urheilurannekkeella varustettua mallia myydään nyt 299 eurolla, kun normaalisti hinta on noin 400 euroa. Tarjous koskee 40mm ja 44mm vaihtoehtoja.

Kellon runko on valmistettu alumiinista ja rakenteeltaan kello on vedenkestävä 50 metriin asti. Edessä on aina päällä oleva Retina-näyttö. Kellon hyvinvointiominaisuuksiin lukeutuvat sykkeenmittaus, korkean ja matalan sykkeen ilmoitukset, veren happipitoisuuden seuranta ja EKG-mittaustoiminto.

Sisällä on tehokas S6-siru ja akunkeston luvataan yltävän jopa 18 tuntiin. Kellossa on GPS-yhteys, mutta omaa mobiiliyhteyttä ei ole saatavilla. Käyttöjärjestelmänä toimii watchOS 7 ja syksyllä kello tulee saamaan watchOS 8 -päivityksen.Päivän diiliTarjous löytyy Verkkokauppa.comilta ja Powerilta. Tarjous on voimassa kummallakin 27.6. asti.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.