Legendaarinen pasianssi löytyy myös netistä

Puhelinvertailu

Legendaarinen pasianssi löytyy myös netistä
Yksi legendaarisimmista työajan tappamiseen käytetyistä työkaluista ennen internetin saapumista oli Windowsin mukana tullut, esiasennettu pasianssi eli solitaire.

Sittemmin työtehoa on toki onnistuttu hukkaamaan verkkoa selaillen ja sosiaalista mediaa kahlaten, mutta moni kaipailee edelleen myös klassista yksin pelattavaa korttipeliä työpöydälleen.

Vuonna 2012 Microsoft julkaisi Windows 8 -käyttöjärjestelmän, josta tuli samalla ensimmäinen Windows, josta ei enää Microsoftin omaa pasianssia löytynyt. Sittemmin Windows päivittyi Windows 10:iin, mutta siihenkään ei korttipeliä enää mukaan lisätty. Sen sijaan Microsoft on paketoinut oman pasianssinsa erikseen asennettavaksi peliksi, joka löytyy Microsoftin sovelluskaupasta. Uusittu, erikseen ladattava pasianssi sisältää valitettavasti myös maksullisia toimintoja, joka on karkottanut osan pelin faneista.

Lisäksi monilla työpaikoilla on estetty työkoneeseen uusien sovellusten asentaminen, jolloin mitään ajanvietepelejä ei koneelleen voi asentaa omin lupineen - ja lupaa tuskin työpaikan tietohallinnoltakaan irtoaa.Onneksi korttipelille löytyy myös ilmaisia vaihtoehtoja verkkosivuilta. Yksi suosituimmista on Pasianssi-sivusto, josta löytyy useita muunnelmia klassisesta korttipelistä. Kaikkiaan sivuilta löytyy 15 erilaista ilmaiseksi selaimessa pelattavaa pasianssia.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -25%

Apple iPhone SE (2022)
399 € Swappie
549 € Kärkkäinen
559 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 529 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy M23 – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy M23
238 € Hobby Hall
261 € ComputerSalg
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 288 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.