Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Polar Ignite 2 -urheilukello nyt ensimmäistä kertaa alennuksessa - säästä 60 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Polar Ignite 2 -urheilukello nyt ensimmäistä kertaa alennuksessa - säästä 60 euroa
Polar esitteli uudet Polar Ignite 2- ja Polar Vantage M2 -kellot tämän vuoden maaliskuussa. Nyt näistä ensimmäinen on ensimmäistä kertaa alennuksessa.

Ignite 2 -urheilukelloa myydään nyt 169 eurolla, kun tuotteen normaalihinta on 229 euroa eli säästöä tulee 60 euron edestä.

Kellossa on integroitu GPS-paikannus ja urheilua varten tarjotaan kattava valikoima liikuntatiloja. Kello on rakenteeltaan vedenkestävä, joten se sopii esimerkiksi uimiseen. Lisäksi kellolla voi seurata sykettä ja unta.

Kello on muodoltaan pyöreä, mutta näyttö ei ole täysin pyöreä, vaan pohja on tasainen. Ohjaamista hallitaan kosketuksella sekä yhdellä painikkeella. Ignite 2 on miellyttävän kevyt, sillä painoa on 35 grammaa.

Akunkesto on hyvä, sillä virtaa riittää noin 4 vuorokaudeksi, kun kelloa käyttää GPS:n kanssa kerran päivässä treenin seuraamiseen.Kello osaa näyttää puhelimesta saapuvat ilmoitukset, sään ja sen avulla voi vaihtaa puhelimessa toistettavan kappaleen.

Päivän diiliTarjous löytyy Verkkokauppa.comilta, Powerilta ja Gigantilta. Tarjous on voimassa 5.9.2021 asti.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.