Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: pitkän päivitystuen Nokia X20:n saa nyt 299 eurolla

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: pitkän päivitystuen Nokia X20:n saa nyt 299 eurolla
HMD Globalin Nokia X20 saapui myyntiin Suomessa toukokuun alussa 399 eurolla, mutta nyt kyseistä puhelinta saa jo selvästi edullisemmalla hinnalla.

Nokia X20 -puhelinta myydään nyt 299 eurolla. Tämä on myös alin hinta, jolla puhelinta on myyty.

Kyseisen puhelimen vahvuus on pitkä päivitystuki, sillä puhelimelle luvataan kolmen vuoden Android-käyttöjärjestelmäpäivitykset. Muissa tämän hintaluokan puhelimissa ei juurikaan nähdä yhtä hyvää lupausta.

Sisällä on Snapdragon 480 5G -piiri, 8 gigatavua RAM-muistia, 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja 4470 mAh:n akku 18W latauksella. Edessä on puolestaan 6.67-tuumainen Full HD+ -resoluution näyttö perinteisellä 60 hertsin virkistystaajuudella ja 450 nitin kirkkaudella.

Kameroiden osalta X20 sisältää 64 megapikselin pääkameran, 5 megapikselin ultralaajakulmakameran, 2 megapikselin makrokameran ja 2 megapikselin syvyystunnistuskameran. Edessä on 32 megapikselin kamera.Päivän diiliTarjous löytyy DNA:lta. Tuotetta saatavilla hyvin.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.