Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: kevyt ja monipuolinen Xiaomi Mi 11 Lite 5G maksaa nyt 249 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: kevyt ja monipuolinen Xiaomi Mi 11 Lite 5G maksaa nyt 249 euroa
Black Friday on käynnissä jo täyttä häkää, vaikka kyseinen tarjouspäivä onkin virallisesti vasta 26.11. Tämä kyseinen aika on hyvä mahdollisuus ostaa esimerkiksi uusi puhelin, sillä näitä on tarjouksessa muutamia. Yksi mainioista vaihtoehdoista löytyy Xiaomin tarjonnasta.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G -puhelinta myydään nyt 249 euroa, kun normaalisti tätä mallia saa noin 380 eurolla. Myös lähes samanlaista 11 Lite 5G NE -mallia saa samalla 249 euron hinnalla.

Mi 11 Lite 5G sai Puhelinvertailun testissä erinomaisen arvosanan, sillä kyseinen puhelin on kevyt, mutta tarjoaa silti monipuolisen kattauksen ominaisuuksia. Puhelimessa on etenkin hyvä näyttö, kamerat ja stereokaiuttimet. Myös suorituskyky on kohdillaan ja tallennustilaa on riittävästi.Kaikki Black Friday -tarjoukset näet esimerkiksi Hintaoppaan sivuilta, josta näkee myös esimerkiksi tuotteiden hintatiedot.

Päivän diiliTarjous löytyy useilta jälleenmyyjiltä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.