Päivän diili: Honor 50:n hinta laskenut jo 100 eurolla

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Honor 50:n hinta laskenut jo 100 eurolla
Joulun jälkeiset alennusmyynnit ovat jo käynnissä. Tarjoukset eivät yleisesti ole niin hyviä kuin esimerkiksi Black Fridayn aikana, mutta muutamia mainiotakin alennuksia löytyy. Yksi näistä hyvistä tarjouksista löytyy Honorin puhelimesta.

Honor 50 tuli Suomessa saataville marraskuussa. 128 gigatavun version suositushinta on 499 euroa, mutta nyt tätä versiota saa 399 eurolla eli hinta on laskenut jo 100 eurolla.

Hinta onkin yksi Honor 50:n heikkouksista, mutta nyt se on houkuttelevampi vaihtoehto. Hyviä puolia Honor 50:ssä ovat esimerkiksi mainio 120 hertsin OLED-näyttö sekä tuntuma kädessä 175 gramman painon ansiosta.

Puhelinvertailun arvostelun Honor 50 -puhelimesta voi lukea tästä.

Laitteesta löytyy myös 256 gigatavun vaihtoehto, mutta sen hinta on tällä hetkellä 549 euroa.Päivän diiliTarjous löytyy Powerilta, Gigantilta, Elisalta ja Telialta. Saatavuus on hyvä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.