Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: tehokas ja monipuolinen Xiaomi Mi 11i maksaa nyt enää 299 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: tehokas ja monipuolinen Xiaomi Mi 11i maksaa nyt enää 299 euroa
Joulualet ovat parhaillaan käynnissä, joten älypuhelimista on saatavilla muutamia hyviä tarjouksia. Aiemmin kerroimme Honor 50:n olevan tarjouksessa ja nyt vuoronsa saa Xiaomin puhelin.

Xiaomi Mi 11i -puhelimen saa nyt vain 299 eurolla. Tämä laite tuli saataville huhtikuussa 599 euron hintaa, jonka jälkeen sen hinta on laskenut tasaisesti. 299 euroa on alin hinta, jolla tätä puhelinta on myyty.

Tällä alennushinnalla saa tehokkaan ja monipuolisen laitteen.

Sisällä on tehokas Snapdragon 888 -piiri, joka löytyy käytännössä kaikista tämän vuoden huippupuhelimista. Piiri siis tarjoaa erittäin hyvin suorituskyvyn, mutta saattaa lämmetä selvästi käytettäessä. RAM-käyttömuistia on 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua.

Eteen on laitettu tasainen 6,67-tuumainen Samsung E4 AMOLED -näyttö, joka toimii nopealla 120 hertsin virkistystaajuudella. Kirkkaus yltää 1300 nitiin ja tuettuna on HDR10+. Ääntä voi kuunnella stereokaiuttimien välityksellä.Takaa löytyy puolestaan kyvykäs 108 megapikselin pääkamera, jolla saa otettua yleisesti laadukkaita kuvia ja jopa 8K-videota. Muissa kameroissa on säästetty, sillä pääkameran parina on 8 megapikselin ultralaajakulma ja 5 megapikselin telemakrokamera.

Virtaa antaa 4520 mAh akku, joka tukee 33W latausta. Puhelimen paksuus on 7,8 mm ja painoa on 196 grammaa.

Päivän diiliTarjous löytyy Powerilta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.