Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Galaxy S21+ maksaa nyt alle 700 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Galaxy S21+ maksaa nyt alle 700 euroa
Samsungin odotetaan pian julkaisevan vuoden 2022 uudet huippupuhelimet eli Galaxy S22 -sarjan. Osittain tämän takia Galaxy S21 -sarjan puhelimien hinnat laskevat kuten nyt Galaxy S21+ -mallin kohdalla on tapahtunut.

128 gigatavun versiota saa nyt 649 eurolla ja 256 gigatavun versio maksaa 699 euroa. Viime aikoina ensimmäistä mallia on myyty noin 799 eurolla ja jälkimmäistä 849 eurolla.

Galaxy S21+ on nyt siis edullisempi kuin hiljattain myyntiin saapunut Galaxy S21 FE, jonka hinta alkaa 779 eurosta. Tarkemman arvion kyseisestä laittesta voi lukea täältä.Galaxy S21+ koostuu laadukkaista ominaisuuksista. Siinä on esimerkiksi 6,7-tuumainen Full HD+ AMOLED -näyttö 120 hertsin virkistystaajuudella, 4800 mAh akku langallisella ja langattomalla latauksella sekä kolmoiskamerajärjestelmä. Ominaisuudet on pakattu alumiinia ja lasia yhdistävään rakenteeseen, joka on myös saanut IP68-luokituksen.

Päivän diiliTarjous löytyy DNA:lta ja Gigantilta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.