Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Sonyn uusimmat Xperiat nyt alennuksessa - Xperia 1 III 999e ja Xperia 5 III 699e

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Sonyn uusimmat Xperiat nyt alennuksessa - Xperia 1 III 999e ja Xperia 5 III 699e
Sonyn uusimmat Xperia-älypuhelimet ovat nyt myynnissä alennetuin hinnoin.

Xperia 1 III maksaa nyt 999 euroa, kun viime aikoina hinta on ollut noin 1200 euroa. Xperia 5 III -puhelinta saa nyt 699 eurolla ja Xperia 10 III maksaa nyt 299 euroa.

Xperia 1 III on huippuluokan laite. Siinä on esimerkiksi 6,5-tuumainen 4K OLED-näyttö, kolmoiskamerajärjestelmä, Snapdragon 888 -piiri, 12 gigatavua RAM-muistia ja 4500 mAh akku. Puhelinvertailun Xperia 1 III arvostelun voi lukea täältä.

Xperia 5 III on myös huippupuhelin, mutta pienempi. Siinä on muun muassa Snapdragon 888 -piiri, 6,1-tuumainen Full HD -näyttö 120 hertsin virkistystaajuudella sekä laadukas kolmoiskamerajärjestelmä. Lue Xperia 5 III arvostelu tästä.Xperia 10 III puolestaan sijoittuu keskitasoon. Tässä laitteessa on muun muassa 5G-yhteydet Snapdragon 690 5G -piirin avulla, 4500 mAh akku, 21:9 -kuvasuhteen näyttö, IP65/68 -luokituksen mukainen rakenne sekä kolmoiskamerajärjestelmä. Lue täältä Xperia 10 III arvostelu.

Päivän diiliTarjoukset löytyvät useilta jälleenmyyjiltä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.