Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Galaxy S21:n saa nyt 499 eurolla

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Galaxy S21:n saa nyt 499 eurolla
Samsung julkaisi noin kuukausi sitten Galaxy S22 -sarjan puhelimet, jonka myötä vanhempien Galaxy S21 -sarjan puhelimien hinnat ovat lähteneet laskuun.

Galaxy S21 (128 GB) -puhelinta saa nyt 499 eurolla, kun viime aikoina laitetta on myyty 599 eurolla. Myös 256 gigatavun version hinta on laskenut, sillä tätä mallia saa nyt 579 eurolla.

Galaxy S21 tarjoaa edelleen laadukkaita ominaisuuksia. Siinä on esimerkiksi laadukas Full HD+ AMOLED -näyttö, kolmoiskamerajärjestelmä ja IP68-luokituksen omaava rakenne. Lisäksi käyttöjärjestelmä tulee saamaan päivityksiä vielä kolmen vuoden ajan.

Galaxy S21 on tällä hetkellä edullisempi kuin tuoreempi Galaxy S21 FE -puhelinmalli, joka sai arvostelussa kritiikkiä juurikin korkeasta hinnasta.Päivän diiliTarjous löytyy DNA:lta ja Telialta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.