Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: kevyen Xiaomi Mi 11 Lite 5G -puhelimen saa nyt 199 eurolla

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: kevyen Xiaomi Mi 11 Lite 5G -puhelimen saa nyt 199 eurolla
Xiaomin miellyttävän kevyttä, mutta mukavan monipuolista älypuhelinta saa nyt alle 200 euron.

Kyseessä on siis Xiaomi Mi 11 Lite 5G, jota saa nyt 199 eurolla. Kyseinen malli on poistumassa myynnistä, joten viimeisiä kappaleita myydään alennetulla hinnalla. Mi 11 Lite 5G on käytännössä sama puhelin kuin Xiaomi 11 Lite 5G NE, mutta tämä malli maksaa 269 euroa.

Mi 11 Lite 5G sai Puhelinvertailun viime vuonna tehdyssä testissä erinomaisen arvosanan, sillä kyseinen puhelin on kevyt, mutta tarjoaa silti monipuolisen kattauksen ominaisuuksia. Puhelimessa on etenkin hyvä näyttö, kamerat ja stereokaiuttimet. Myös suorituskyky on kohdillaan ja tallennustilaa on riittävästi.Päivän diiliTarjous löytyy Powerilta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.