Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: mainio Galaxy A52s 5G maksaa nyt 299 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: mainio Galaxy A52s 5G maksaa nyt 299 euroa
Samsungin elokuussa julkaisema Galaxy A52s 5G -puhelinmalli on kerännyt suosiota. Se oli esimerkiksi maaliskuussa Suomen myydyin puhelinmalli. Menestykselle on myös aihetta, sillä kyseessä on yksi parhaista puhelimista omassa hintaluokassaan. Nyt tätä mainiota laitetta saa vieläkin edullisemmalla hinnalla.

Galaxy A52s 5G -puhelinta myydään nyt 299 eurolla, kun viime aikoina tätä puhelinta on myyty 349 eurolla.

Galaxy A52s 5G:ssä on Full HD+ -tarkkuuden AMOLED-näyttö, joka toimii nopealla 120 hertsin virkistystaajuudella. Takana on neloiskamerajärjestelmä, joka sisältää muun muassa optisella kuvanvakaimella varustetun 64 megapikselin pääkameran.

Suorituskyvystä vastaa Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri. Lisäksi laitteessa on 128 gigatavua tallennustilaa. Sisällä on 4500 mAh akku, joka tukee 25W langallista latausta. Puhelin on rakenteeltaan IP67-luokituksen omaava eli se kestää pölyä ja vettä. Puhelin on jo saanut Android 12 -päivityksen ja tulevaisuudessa se tulee saamaan päivityksiä vielä parin vuoden ajan.Galaxy A52s 5G tarjoaa paljon samaa kuin aiemmin arvostelussa käynyt Galaxy A52 5G. Nämä laitteet ovat keskenään samanlaisia, mutta A52s sisältää tehokkaamman suorittimen.

Päivän diiliTarjous löytyy eri jälleenmyyjiltä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.