Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: tehokas moto g200 maksaa nyt vain 299 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: tehokas moto g200 maksaa nyt vain 299 euroa
Motorolan puhelimien kohdalla toistuu hyvin usein tuttu kaava: ne julkaistaan, tuodaan myyntiin ja muutaman kuukauden jälkeen puhelinta myydään alennetuin hinnoin. Näin on nyt käynyt moto g200 -mallin kohdalla.

Hiljattain moto g200 -puhelinta myytiin 349 eurolla, mutta nyt kyseistä laitetta saa 299 eurolla. Moto g200 tuli Suomessa saataville joulukuussa 499 euron suositushinnalla.

Moto g200:n erikoisuus on sen suorituskyky, sillä sisällä on Qualcommin Snapdragon 888+ -piiri, joka on tällä hetkellä Qualcommin toiseksi paras piiri suorituskyvyn osalta. Lisäksi RAM-muistia on 8 gigatavua. Suorituskyvyltään laite on erittäin hyvä pelaamiseen.

Puhelimessa on myös 144 hertsin virkistystaajuudella toimiva näyttö eli puhelimen käyttäminen on sulavaa. Laitteessa on myös hyvä akunkesto ja ihan hyvä pääkamera. Käyttöjärjestelmän osalta laite on saanut päivityksen Android 12 -versioon, joka todennäköisesti jää laitteen viimeiseksi päivitykseksi.Edullisemmalla hinnalla moto g200 on selvästi parempi hankinta kuin aikaisemmin. Tarkempia tietoja laitteesta saa Puhelinvertailun moto g200 arvostelusta.

Päivän diiliTarjous löytyy Gigantilta ja Powerilta. Tarjous voimassa 8.5. asti.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.