Päivän diili: tehokas ja monipuolinen Xiaomi Mi 11i maksaa nyt 249 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: tehokas ja monipuolinen Xiaomi Mi 11i maksaa nyt 249 euroa
Tehokkaasta puhelimesta ei välttämättä tarvitse maksaa kovinkaan suurta rahasummaa, sillä tarjoukset ovat laskeneet hintoja mukavasti. Kerroimme juuri Snapdragon 888+ -piirin omaavan moto g200 -puhelimen olevan tarjouksessa ja nyt myös Xiaomilta löytyy tehokas vaihtoehto suhteellisen edullisella hinnalla.

Xiaomi Mi 11i -puhelimen saa nyt vain 249 eurolla. Kyseessä on markkinoilta hiljalleen poistuva malli, jonka myötä hinta on laskenut.

Tällä alennushinnalla saa edelleen tehokkaan ja monipuolisen laitteen.

Sisällä on tehokas Snapdragon 888 -piiri, joka löytyy käytännössä kaikista tämän vuoden huippupuhelimista. Piiri siis tarjoaa erittäin hyvän suorituskyvyn, mutta saattaa lämmetä selvästi käytettäessä. RAM-käyttömuistia on 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua.

Eteen on laitettu tasainen 6,67-tuumainen Samsung E4 AMOLED -näyttö, joka toimii nopealla 120 hertsin virkistystaajuudella. Kirkkaus yltää 1300 nitiin ja tuettuna on HDR10+. Ääntä voi kuunnella stereokaiuttimien välityksellä.Takaa löytyy puolestaan 108 megapikselin pääkamera, jolla saa otettua yleisesti laadukkaita kuvia ja jopa 8K-videota. Muissa kameroissa on säästetty, sillä pääkameran parina on 8 megapikselin ultralaajakulma ja 5 megapikselin telemakrokamera.

Virtaa antaa 4520 mAh akku, joka tukee 33W latausta. Puhelimen paksuus on 7,8 mm ja painoa on 196 grammaa.

Päivän diiliTarjous löytyy Powerilta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.