Päivän diili: 128 gigatavun OnePlus 10 Pro -puhelinta myydään nyt 799 eurolla

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: 128 gigatavun OnePlus 10 Pro -puhelinta myydään nyt 799 eurolla
Aiemmin kerroimme 256 gigatavun OnePlus 10 Pron olevan tarjouksessa ja nyt myös pienemmällä muistilla varustettua mallia saa edullisemmalla hinnalla.

OnePlus 10 Pro (128 GB) maksaa nyt 799 euroa eli laite on 100 euron alennuksessa. 256 gigatavun mallia myydään puolestaan 899 eurolla eli myös tämä on 100 euron alennuksessa.

Puhelinvertailun OnePlus 10 Pro arvostelussa kerrotaan, että laite on kokonaisuudessaan erinomainen paketti. Puhelimessa on esimerkiksi laadukas näyttö ja kärkikahinoihin yltävä kamerajärjestelmä, joiden myötä OnePlus 10 Pro on yksi tämän hetken parhaista puhelimista.Päivän diiliTarjous löytyy useilta jälleenmyyjiltä. Tarjous on voimassa 3.7. asti.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.