Päivän diili: OnePlus Nord CE 2 Lite 5G nyt 100 euron alennuksessa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: OnePlus Nord CE 2 Lite 5G nyt 100 euron alennuksessa
OnePlus julkisti toukokuussa yhdessä Nord 2T:n kanssa edullisen hintaluokan Nord CE 2 Lite 5G -mallin. Nyt pari kuukautta myöhemmin jälkimmäisen laitteen hinta on tullut selvästi alaspäin.

Nord CE 2 Lite 5G maksaa nyt 199 euroa, kun normaalisti laitteen hinta on 299 euroa.

Kyseinen puhelin sai Puhelinvertailun arvostelussa juurikin kritiikkiä korkeasta hinnasta, sillä samalla hinnalla on tarjolla parempaakin. Nyt tällä 199 euron hinnalla Nord CE 2 Lite tarjoaa huomattavasti enemmän vastinetta rahalle ja on varsin pätevä perustason älypuhelin.

Tässä kännykässä on esimerkiksi 120 hertsin virkistystaajuudella toimiva näyttö, 3.5 mm:n kuulokeliitäntä, muistikorttipaikka ja hyvä akunkesto.Päivän diiliTarjous löytyy DNA:lta ja Elisalta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.