Päivän diili: Kevytälykello nyt halvalla - GTR 2 vain 49 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Kevytälykello nyt halvalla - GTR 2 vain 49 euroa
Xiaomin MiOT-ekosysteemiin kuuluvan Amazfitin kelloa saa nyt erittäin halvalla.

Kyseessä on Amazfit GTR 2 -kello. Saatavilla on Sport Edition (hinta 49 euroa) ja Classic Edition (hinta 49 euroa).

GTR 2 on niin sanottu kevytälykello eli se sisältää joitain älykellon ominaisuuksia, mutta käyttöjärjestelmä ei tue kolmannen osapuolen sovelluksia.

GTR 2 on varsin tyylikäs. Sport Edition -mallissa on alumiinirunko ja silikoninen ranneke, kun taas Classic Edition käyttää teräsrunkoa ja nahkaranneketta.

AMOLED-näyttö on kooltaan 1,39-tuumainen. Laite sisältää 90 urheilutilaa ja optisen BioTracker 2 -sensorin, joka seuraa sykettä, happisaturaatiota, unta ja stressitasoja.

Akunkesto yltää jopa 14 vuorokauteen tyypillisessä käytössä ja jopa 7 vuorokauteen raskaassa käytössä.

Amazfit GTR 2 on hyvin samantapainen laite kuin Puhelinvertailun arvostelema GTR 2e -malli.Päivän diiliTarjous löytyy Gigantilta. Tarjous on voimassa 31.7. asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.