Päivän diili: Galaxy A53 nyt 70 euron alessa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Galaxy A53 nyt 70 euron alessa
Samsung julkaisi maaliskuussa suosittuun keskisarjan Galaxy A -mallistoon Galaxy A33- ja Galaxy A53-puhelimet. Näistä jälkimmäinen tuli tuolloin myyntiin jokseenkin kalliilla hinnalla, mutta nyt hinta on laskenut järkevämpään lukemaan.

Galaxy A53 (128 GB) maksaa normaalisti 399 euroa, mutta parhaillaan Gigantti myy klubilaisille puhelinta 329 eurolla eli kännykkä on 70 euron alessa.

256 gigatavun versio puolestaan maksaa normaalisti 449 euroa, mutta nyt tätä saa Gigantilta 379 eurolla.Laite tarjoaa muun muassa 6,5-tuumaisen Full HD+ AMOLED-näytön 120 hertsin virkistystaajuudella, 64 megapikselin optisesti vakautetun pääkameran, 5000 mAh akun ja IP67-luokituksen.

Lisäksi Samsung tarjoaa tässä hintaluokassa parasta päivitystukea. Galaxy A53 käyttää nyt Android 12 -käyttöjärjestelmäversiota, mutta Samsung lupaa tuoda jopa Android 16 -version päivityksenä laitteelle sekä viiden vuoden ajan päivityksiä tietoturvaan.

Päivän diiliTarjous löytyy Gigantilta. Tarjous on voimassa 31.7. asti.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.