Päivän diili: tuore Galaxy Watch5 (40 mm) jo 70 euron alennuksessa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: tuore Galaxy Watch5 (40 mm) jo 70 euron alennuksessa
Samsung julkisti aiemmin tässä kuussa Galaxy Watch5 ja Galaxy Watch5 Pro -älykellot. Nyt kuitenkin yhtä mallia myydään jo alennuksella.

Galaxy Watch5 (40 mm) -kelloa myydään nyt 229 eurolla, vaikka sen suositushinta on 299 euroa. Säästöä tulee siis jo 70 euron verran.

Kellossa on 1,2-tuumainen AMOLED-näyttö, jonka päälle on laitettu Sapphire Crystal -lasi. Kellossa hyödynnetään Armor Aluminum -runkoa, jonka lisäksi Samsungin uusi puettava laite on saanut 5ATM- ja IP68-luokitukset.

Laitteessa on myös Exynos W920 -piiri, 1.5 gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, toimintojen mittaamiseen tarkoitettu BioActive-sensori ja Wear OS 3.5, jonka päällä toimii One UI Watch 4.5 -käyttöliittymä.Päivän diiliTarjous löytyy Kärkkäiseltä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.