Päivän diili: tehokas ja nopean latauksen omaava Xiaomi 12 Pro maksaa nyt 799 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: tehokas ja nopean latauksen omaava Xiaomi 12 Pro maksaa nyt 799 euroa
Xiaomi toi 12 Pro -huippupuhelimen saataville Suomessa huhtikuun aikana 1099 euron suositushinnalla, mutta hinta on laskenut tuosta jo selvästi.

Nyt kyseistä kännykkää myydään 799 eurolla eli hinta on laskenut siis 300 euron verran.

Laitteen vahvuuksia ovat esimerkiksi laadukas näyttö, rakenne sekä hurjan nopea 120 watin lataus, jolla 4600 mAh akku latautuu täyteen vain 20 minuutissa.

Xiaomi 12 Pro ei kuitenkaan ole täydellinen laite. Suorituskyvystä vastaa tehokas Snapdragon 8 Gen 1 -piiri, mutta piiri kuumenee selvästi rasituksessa. Lisäksi Xiaomi 12 Pro tuotti arvostelussa pettymystä vaisun telekameran osalta.

Alennetulla hinnalla 12 Pro on kuitenkin hyvä vaihtoehto. Samaan sarjaan kuuluu myös Puhelinvertailun testaama Xiaomi 12, jonka hinta on myös laskenut.Päivän diiliTarjous löytyy Powerilta ja Elisalta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.