Nyt se vuoti – Tältä näyttää Samsung Galaxy S9

Manu Pitkänen
27. tammikuuta, 2018 11:47

Juuri kun Samsung paljasti julkistavansa Galaxy S9:n helmikuun 25. päivänä – siis MWC-messujen aattopäivänä – vuoti puhelimesta viralliset lehdistökuvat verkkoon. Kuvat julkaisi tietysti @evleaks-nimimerkillä paremmin tunnettu Evan Blass.
Kuvissa nähdään Galaxy S9 ja Galaxy S9+ ainoastaan etupuolelta, mutta näidenkin kuvien pohjalta voidaan jo sanoa, että mitään suurta designuudistusta on turha odottaa. Puhelimet muistuttavat hyvin paljon viime vuonna julkaistuja Galaxy S8 -puhelimia. Se ei ole välttämättä huono asia lainkaan, sillä S8 on varsin kaunis puhelin.
Tänä vuonna Samsung on päättänyt tehdä lippulaivapuhelimien välille hieman enemmän eroa kuin pelkkä näytön koko ja hinta. Galaxy S9:ssä on 5,8 tuuman näyttö ja Galaxy S9+:ssa on 6,2 tuuman näyttö. Plus-mallin ostaja saa kuitenkin lisäksi kuusi gigatavua käyttömuistia ja 128 gigatavua tallennustilaa, kun taas S9:n omistaja joutuu tyytymään neljään gigatavuun käyttömuistia ja 64 gigatavuun tallennustilaa. Puhelimissa on 12 megapikselin kamera, jonka optiikan aukkolukua voi vaihtaa f/1,5 ja f/2,4:n välillä.
Vaikka Evan Blassilla ei ollut tällä kertaa jaettavana kuvaa puhelimien takapuolesta, niin sormenjälkilukija on kuitenkin sijoitettu kameran alapuolelle – ei siis sivulle, kuten Galaxy S8:n kohdalla.
Huomionarvoista lehdistökuvassa on myös ruudussa näkyvä päivämäärä: 16. maaliskuuta. Samsung on tyypillisesti laittanut lehdistökuviin puhelimen julkaisupäivämäärän.

Lue myös nämä
Tägit
Android Samsung Galaxy S9+ Samsung Galaxy S9 Samsung
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.