Muotipuhelimet

Markus Lehtiniitty
19. joulukuuta, 2006 18:53

Viime viikon loppupuolella LG ilmoitti tulevasta yhteistyöstään Pradan kanssa. Prada on tunnettu mm. kalliista naisten käsilaukuistaan. Uusi puhelinmalli on tulossa markkinoille vuoden 2007 alkupuolella.
Prada on ollut mukana tuotteen luomisen jokaisessa vaiheessa, ja myös käyttöliittymässä sekä pakkauksessa on Pradan vaikutteita.
Tässä voidaan nähdä suurempaakin trendiä taas. Myös Motorola on aiemmin tehnyt RAZR V3i mallistaan kullatun Dolce & Gabbana -version. Erilaiset designer- ja ultramuotipuhelimet ovatkin siis tulossa tällä hetkellä. Toki LG:n ja Pradan yhteismalli eroaa Motorolan tekeleestä siinä määrin, että nyt puhutaan täysin uudesta tuotteesta eikä vain pienestä ulkoasun muutoksesta vanhaan verrattuna.
Itse asiassa myös Samsung on ollut mukana tässä trendissä viime vuonna, kun se toi markkinoille Serene-mallin yhdessä Bang & Olufsenin kanssa. Toki B&O eroaa Pradasta ja Dolce & Gabbanasta hieman...
Tässäkin "minitrendissä" on taas huomioitavaa se, että Nokia ei ole tässä mukana. Alkaako uuden trendin pikkuhiljaa tunnistaakin siitä, että Nokia ei ole jossain uudessa mukana ensimmäisten joukossa?

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.